Grøn energi - Lavenergi

PLUS & Energirigtige huse

Energirigtige huse er mere og mere i fokus, og tiltag herfor kan næsten ikke undgås, når der skal bygges nyt eller renoveres.

Efter beliggenhed og pris, er den vigtigste faktorer, når man skal købe eller bygge hus, den lave energiudgift, som der stilles et naturligt krav til. Derfor er det utrolig vigtigt, at man på alle parameter allerede inden projektering og fysisk opbygning, eller under renovering, tænker ind, hvor kan man spare på forbrug, og energi i huset.

Vi er som samfund generelt, blevet meget mere energibevidste, og prøver at leve mere bæredygtigt/økologisk, samtidig med der kan spares en masse penge. Det er vigtigt at du får den helt rigtige rådgivning, inden du vælger at bygge nyt eller bare vælger at f.eks. efterisolere eller skifte vinduer.

Der er rigtig mange penge at spare ved at energioptimere din bolig. Staten har afsat en del midler, som kan begrænse dine økonomiske udgifter, ved optimering af din bolig. Kontakt os for nærmere info, og vi vil hjælpe dig med rådgivning omkring hvilke tilskud du kan opnå.

ARKITEKTER SYD, har i mange år haft fokus på at bygge bæredygtigt, men også at bruge materialer, som har en bedre ydeevne, og som har de rigtig energimærkninger. Vi har stor erfaring i projektering af såvel PLUS-energihuse, som LAV-energihuse, samt energioptimering af eksisterende huse, bl.a. udarbejder vi vedligeholdelsesplaner for alle typer huse med vores samarbejdspartner.

Kontakt:
Thomas Christensen

Tlf: 4041 4469
Mail: tc@arkitektersyd.dk

 ArkitekterSyd - HaraldChristensenPDF: TILSKUD TIL ENERGIRENOVERING

 

 ArkitekterSyd - HaraldChristensen[SE LAVENERGI PROJEKTER]